Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Poliisi vaatii kotkalaista miestä vangittavaksi perjantaina tapahtuneesta henkirikoksesta, tapausta tutkitaan tappona

Kalle Sipiläinen

Poliisi on kuulustellut epäiltynä olevaa keski-ikäistä kotkalaista miestä perjantaina Kotkassa tapahtuneesta henkirikoksesta, Kaakkois-Suomen poliisi tiedotti sunnuntaina.

Poliisi tiedotti perjantai-iltana vakavasta väkivallanteosta, josta otettiin kiinni yksi henkilö. Tapausta tutkitaan tappona.

Sunnuntaina poliisi kertoi tiedotteessa, että jutun tutkinta etenee. Epäilty on ollut kuulusteluissa yhteistyöhaluinen ja selvittänyt osuutensa epäiltyyn rikokseen. Poliisi vaatii epäiltyä vangittavaksi.

Epäilty tappo tapahtui yksityisasunnossa eikä siihen epäillä liittyvän muita henkilöitä. Perjantaina poliisi kertoi, että teon ajankohta oli tarkentunut alkuiltaan noin kello 18.30.

Tapahtumapaikkaa tai mitään tietoja uhriin liittyen ei ole toistaiseksi kerrottu. Tiedotteesta ei myöskään selviä, onko epäilty myöntänyt tai kiistänyt teon.

Kymen Sanomille rikoskomisario Jan Lindström Kaakkois-Suomen poliisista kertoi sunnuntaina lyhyesti, että jutun tutkinnanjohtaja kertoo alkuviikosta, mitä tapauksesta on tarpeellista tiedottaa lisää.

Kotkassa tapahtuneesta henkirikoksesta kertoi perjantaina ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Juttua päivitetty 5.12. klo 12.49 tiedolla, että epäilty on pidätetty. Juttua päivitetty kauttaaltaan klo 13.15.

Palvelut

Ruokapaikka