Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsote on päivittänyt altistumislistaansa – Koronalle on voinut altistua Pitkäthiekat-ravintolassa ja Vaalimaan Hyper Parkissa

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin.

Kymsote on päivittänyt altistumispaikkalistaansa. Kuvituskuva. Minna Lyytinen

Johanna Vehkaluoto

Kymsote on lisännyt listalleen kaksi paikkaa, jossa on voinut altistua koronavirukselle. Koronavirukselle on voinut altistua sunnuntaina 14. marraskuuta kello 13.30–15.30 isänpäiväbrunssilla Hamina Campingin Pitkäthiekat-ravintolassa sekä lauantaina 20. marraskuuta kello 13–16 sisäleikkipuisto Hyper Parkissa Vaalimaalla.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Toimi näin, jos altistut

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee seuraavien 14 päivän aikana koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Myös omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka