Uudistunut kotkalainen Neittamon Liha alkoi leikata vapaana kasvanutta ylämaan nautaa – "Nykyään ihmiset haluavat ostaa vähemmän, mutta parempaa"

Neittamon Liha ryhtyi yhteistyöhön muutaman paikallistilan kanssa. Nyt valikoimissa on perinteisten lihatuotteiden lisäksi muun muassa ylämaan nautaa.

Kotkalaisessa pitkän linjan liha-alan yrityksessä Neittamon Herkussa on menossa sukupolvenvaihdos. Neittamon Herkku tunnetaan nykyään Neittamon Lihana.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi