Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuka ansaitsi eniten? Katso keskiviikkoaamuna Kymen Sanomien verokoneesta –  Kone kertoo yli 100 000 euroa ansainneiden nimet ja tienestit

Osa eniten tienanneista henkilöistä puuttuu listalta, koska he ovat kieltäneet verotietonsa julkaisun medialle.

Kuka tienasi viime vuonna eniten Suomessa? Entä eri maakunnissa? Verotiedot vuodelta 2020 ovat nähtävissä keskiviikkona vähän kello 8:n jälkeen verkkosivuillamme. Verokone kertoo yli 100 000 euroa ansainneiden nimet ja tienestit.

Hakemalla tarkempia tietoja henkilöistä ja heidän tuloistaan

Henkilöitä voi hakea listalta esimerkiksi maakunnittain. Verokoneesta voi etsiä suurituloisia nimellä tai tarkastaa eniten tienanneet pääomatulojen, ansiotulojen tai kokonaistulojen mukaan.

Lisäksi koneesta näkee iän, veroprosentin, saadut palautukset ja todellisen tulon verojen jälkeen.

Kone on suunniteltu toimimaan kaikilla laitteilla eli myös esimerkiksi kännykällä. Verottaja ei enää luovuta tietoja kuntakohtaisella erottelulla, eli asuinpaikan mukaan koneesta ei voi hakea tietoja.

Listalta löytyvät tiedot niistä, jotka sallivat tietojensa julkistamisen

Katso Etelä-Kymenlaakson ja koko Suomen tulokärki verokoneesta Kymen Sanomien nettisivuilta keskiviikkona kello 8:n jälkeen. Listat koskevat vain verottajan julkistamia tietoja, koska osa yli 100 000 tienanneista on kieltänyt verottajaa antamasta tietoja suoraan medialle.

Kymen Sanomien verokoneeseen pääset tästä.