Kotkassa paistuu Suomen paras burger – Koemaistoimme voittajahampurilaisen, ja nyt yksi herkun luojista kertoo, miten mestariteos syntyi ja mitä se pitää sisällään: "Se oli kerrasta maaliin"

Hampurilaisessa ei saa olla mitään liikaa eikä liian vähän vaan tarvittavaa juuri sopivasti.

Hampurilaisen sydän on tietysti pihvi, mutta burgerin sielukkuutta tai sen puutetta voi kyllä aistia jo sämpylästä, johon hampaat ja makuaisti ensimmäisenä tarttuvat.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi