Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Pyhtään lintuhoitolan ovet avautuvat yleisölle myyjäis- ja kirpputoritapahtumassa – Talon linnuille ja siileille voi myös lahjoittaa ruokaa

Tällä viikolla vietetään Eläinten viikkoa. Sen kunniaksi Pyhtään lintuhoitolassa järjestetään lauantaina myyjäiset ja kirpputoritapahtuma. Linda Varoma

Outi Palmu

Pyhtään lintuhoitolassa on lauantaina avoimet ovet. Eläinten viikon kunniaksi talossa järjestetään myyjäiset ja kirpputoritapahtuma kello 12–14.

Ostosten teon lomassa pääsee tutustumaan hoitolan toimintaan ja katsomaan lintuja. Kirpputorille voi tuoda myyntiin myös omia tarpeettomaksi käyneitä tavaroita.

Mukaan kannattaa ottaa oma pöytä, tai vaihtoehtoisesti tavaroita voi kaupata auton peräkontista. Paikkamaksu on viisi euroa. Paikkamaksuista saadut rahat käytetään lintujen hyväksi.

Ruokalahjoituksia otetaan vastaan

Luvassa on puuhaa ja tekemistä myös lapsille. Taidenurkassa pääsee piirtämään kuvan omasta suosikkilinnustaan. Tarjolla on mehua, kahvia ja pientä syötävää.

Halutessaan linnuille voi lahjoittaa ruokaa. Lintuhoitolassa on erityisesti tarvetta porsaan sydämistä, koiranmakkarasta, naudan jauhelihasta ja kissan märkäruoasta, jota annetaan siileille.

Pyhtään lintuhoitolan myyjäiset ja kirpputori lauantaina 9.10. kello 12–14, Harjuntie 111, Pyhtää.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka