Rattijuoppo ajoi auton perään ja hävisi paikalta Haminassa – Kun poliisi sai hänet kiinni kymmenen minuutin kuluttua, paljastui, että autossa oli toinenkin päihtynyt kuljettaja

Poliisi nappasi kolme rattijuoppoa kiinni viikonloppuna Etelä-Kymenlaaksosta. Heidän epäillään syyllistyneen törkeisiin rattijuopumuksiin, Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa.

Haminassa tapahtui peräänajo kiertoliittymässä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Peräänajaja poistui paikalta, mutta hänet tavoitettiin kymmenen minuutin kuluttua Rimamöljänkadulta.

Autoa oli kuljetettu kahden eri henkilön voimin ja poliisi epäilee molempia kuljettajia törkeästä rattijuopumuksesta. Toisella kuljettajista ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta.

Lisäksi auton haltijaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Henkilövahinkoja ei tullut ja peräänajetun auton vahingot jäivät vähäisiksi.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi pysäytti Karhuvuoressa Kotkassa kuljettajan, joka osoittautui olevan ajokiellossa. Myös häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Mopon kuljettaja menetti päihtyneenä ajoneuvon hallinnan ja ajautui tien reunaan Munkholmantiellä Kotkassa varhain sunnuntaiaamuna. Hän kaatui ja loukkasi jalkansa.

Mainos: Kaakon Kamarimusiikki Ry

Mainos: Kaakon Kamarimusiikki Ry

Kaakon festivaalilta kohokohtia joka makuun!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka