Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Julkkisparin onnenhetki Kotkassa paljastui Aamulypsy-ohjelmassa – Janni Hussi ja Joel Harkimo kihlautuivat merellisissä maisemissa Santalahdessa

Kotkan Santalahti toimi näyttämönä, kun liikemies-poliitikko Joel Harkimo kosi muun muassa yrittäjänä ja mediapersoonana tunnettua Janni Hussia kaksi viikkoa sitten.

Hussi kertoi Kotkassa tapahtuneesta kihlautumisesta Aamulypsy-ohjelmassa Radio Suomipopilla. Hussi on yksi ohjelman juontajista.

Harkimo ajoitti kosintansa samalle viikonlopulle Hussin 30-vuotissyntymäpäivän kanssa. Hussi oli kuvitellut, että hänelle järjestetään yllätysjuhlat. Siksi hämmästys oli melkoinen, kun paikalle ei saapunutkaan vieraita, vaan Harkimo polvistui hänen eteensä sormus kädessään.

– Hän tulee eteeni, ottaa mua kädestä kiinni ja alkaa puhua mulle todella kauniisti. Hän kertoi muun muassa, kuinka hänellä on hyvä olla mun kanssa. Yhtäkkiä on polvi tontissa, ja mulla loksahtaa suu auki, Hussi selosti tapahtumaa Radio Suomipopilla.

Hussi julkaisi Instagram-tilillään kuvan tuoreen kihlaparin onnenhetkestä.

Hussin ohjelmassa kertoman mukaan pariskunta majoittui Santalahti Resortissa "peilikuutiomökissä".

Hussi ja Harkimo paljastivat seurustelusuhteensa vuonna 2018. He ovat parhaillaan rakentamassa taloa, jonka on tarkoitus valmistua ensi kesänä.