Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Haminan muutosjohtaja Liisa Koski-Lukkari on valittu Heinolan elinkeinopäälliköksi

Haminan kaupunginjohtaja Hannu Muhosen mukaan Koski-Lukkarilta vapautuva virka täytetään.

Liisa Koski-Lukkari muuttaa Heinolaan lokakuussa ja ottaa vastaan Heinolan elinkeinopäällikön viran. Haminan kaupunki

Antti-Jussi Larvio

Haminan kaupungin muutosjohtaja Liisa Koski-Lukkari eroaa. Hänet on valittu Heinolan kaupungin elinkeinopäällikön virkaan.

Kauppatieteiden maisteri Koski-Lukkari valittiin toiseksi Haminan muutosjohtajaksi vuonna 2018 viiden vuoden määräajaksi.

Koski-Lukkarin mukaan hän ottaa elinkeinopäällikön viran vastaan Heinolassa lokakuun 25. päivä ja viimeinen työpäivä Haminassa on 15. lokakuuta.

23 hakijaa

Heinolan elinkeinopäällikön virkaa haki 23 henkilöä, joista haastateltiin kuusi ja sen jälkeen valittiin kolme osallistumaan soveltuvuustestiin. Elinkeinopäällikön valinnan teki Heinolan elinvoimalautakunta.

Koski-Lukkari perustelee lähtöpäätöstään lähinnä perhesyillä.

– Päätös on monen asian summa. Kyllähän sekin vaikutti, että minun Haminan virkani on vain määräaikainen. Mutta sitten siinä on myös perhesyitä. Meillä on toinen talo Heinolassa ja Heinola onkin ollut minulle toinen kotipaikka jo monia vuosia. Kiinnostava kaupunki ja kiinnostava työ. Kun työ ja yksityiselämä on helppo yhdistää, niin siitähän se kombo syntyy, Koski-Lukkari toteaa.

Virka täytetään

Haminan kaupunginjohtaja Hannu Muhosen mukaan Koski-Lukkarilta vapautuva virka täytetään. Hänen mukaansa ei kuitenkaan ole vielä ole päätetty tarkemmin miten.

– Tämä viiden vuoden määräaika liittyi kaupungin organisaatiouudistukseen. Koski-Lukkari on hoitanut virkaa reilut kolme vuotta eli vajaat kaksi olisi jäljellä. Mietimme, täytetäänkö virka loppuajaksi muutosjohtaja-nimikkeellä, vai täytetäänkö se vakinaisesti jollakin muulla virkanimikkeellä.

Koski-Lukkarin vastuualue on opetustoimi- ja varhaiskasvatus. Mikäli virka täytetään vakinaisesti, tulevat Muhosen mukaan harkittaviksi myös mahdolliset muutokset toimialarajoihin.

Kommentoi

Mainos: Kotkan Asunnot

Vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin

Palvelut

Ruokapaikka