Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Kotkassa on todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa, Kouvolassa kaksi – Sairaalahoidossa on yksi koronapotilas

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on 490.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu perjantaina kymmenen uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa ja Kouvolassa kaksi. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 901 koronavirustartuntaa, Haminassa 278, Pyhtäällä 57, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 12. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1082.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 399 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä yksi koronaviruspotilas.

Suomessa 490 uutta tartuntaa

Suomessa on todettu 490 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 7 826 tartuntaa, mikä on 1 168 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa on 94 ihmistä, joista 22 tehohoidossa.

Kymsoten ja THL:n lukemat voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.