Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Kotkassa seitsemän uutta koronatartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa viisi – Suomessa uusia tartuntoja on todettu 486

Kymsoten alueella ei ole koronaviruspotilaita sairaalahoidossa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu torstaina 11 uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu seitsemän uutta koronavirustartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa viisi. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 893 koronavirustartuntaa, Haminassa 278, Pyhtäällä 57, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 12. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 1080.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 389 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronaviruspotilaita.

THL:n sivuilla kerrotaan, että Suomessa uusia tartuntoja on todettu 486.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.