Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Kotkassa on todettu viisi uutta koronatartuntaa ja Kouvolassa kaksi – Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita

Suomessa on todettu 561 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu perjantaina kahdeksan uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu viisi uutta koronavirustartuntaa ja Kouvolassa kaksi. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 856 koronavirustartuntaa, Haminassa 273, Pyhtäällä 57, Virolahdella 34, Miehikkälässä 11 ja Kouvolassa 1066.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 332 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronaviruspotilaita.

Suomessa 561 koronavirustartuntaa

Suomessa on raportoitu 561 uutta koronatartuntaa, kertoo THL.

Kahden viikon aikana on raportoitu 8 325 tartuntaa, mikä on 1 729 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Suomessa on koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi sairaalahoidossa 91 ihmistä. Heistä tehohoidossa on 21 ihmistä.

Kaikkien sairaalahoidossa olevien määrä on laskenut seitsemällä keskiviikosta. Tehohoidossa olevien määrä on laskenut kahdella.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.