Katariina avautuu tarinoin kävelykierroksella – Asuinalueen historiasta kertoo Leena-Riitta Salminen

Naisten Pankki Kotkan järjestämässä tapahtumassa pääsee myös tanssahtelemaan gospel-lattareiden parissa.

Kotkansaaren Katariinan kaupunginosan maisemat ja talot ovat muistoja ja tarinoita tulvillaan. Naisten Pankki Kotka järjestää sunnuntaina 5. syyskuuta Kävele naiselle ammatti -kävelykierroksen Katariinassa.

Kävelyllä asuinalueen menneisyydestä kertoo kotkalainen taidehistorioitsija ja kuvataideopettaja Leena-Riitta Salminen, jolta ilmestyi kesällä 2020 tietokirja Hellahuone puutarhakaupungissa – Kotkan Katariinan kaupunginosan historiaa.

Mansikkalahdessa gospel-lattarit

Kävelylle lähdetään Mansikkalahden kioskilta kello 15. Jo ennen kierrosta kioskin ympäristössä on ohjelmaa kello 14 alkaen. Gospel-lattareita vetää Leena Ronkainen. Paikalla on myös Kat’s Cafen herkkumopo, josta voi ostaa vaikkapa Naisten Pankille suunniteltuja Logo-leivoksia.

Kävely kestää reilun tunnin ajan. Tapahtumassa on vapaaehtoinen lipaskeräys Naisten Pankin hyväksi.

Kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Jokaisella 30 eurolla yksi kehittyvien maiden varaton nainen saa itselleen ammatin ja mahdollisuuden parempaan elämään itselleen ja perheelleen.

Naisten Pankki Kotkan Katariina-kävely sunnuntaina 5.9. kello 15. Lähtö Mansikkalahden kioskilta, jossa on ohjelmaa kello 14 alkaen.

Mainos: Kaakon Kamarimusiikki Ry

Mainos: Kaakon Kamarimusiikki Ry

Kaakon festivaalilta kohokohtia joka makuun!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka