Itse kalastettua ahventa, oikeaoppista septitankin tyhjennystä ja roskaamisen välttämistä – Mitä arkisia valintoja kotkalaiset ja haminalaiset tekevät Itämeren hyväksi?

Veikko ja Minna Hemmilä kertovat olevansa lomalla, ja loman aikaan kalassa onkin tullut käytyä melkein joka päivä. Muun muassa kotimaisten särkikalojen ja ahvenen kuluttaminen on Itämeren kannalta parempi valinta, kuin vaikkapa kasvatettu kala. Elina valtonen

Torstaina on vietetty valtakunnallista Itämeripäivää, jonka tarkoituksena on innostaa ihmiset nauttimaan Itämerestä sekä toimimaan konkreettisesti meren hyväksi.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty