Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Uusi altistumispaikka Kotkassa: viime viikolla koronalle on voinut altistua Karhulan uimahallissa

Altistumispaikkalistalla ilmoitetaan sellaiset paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö tilanteessa, jossa kaikkia mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää.

Karhulan uimahallissa on voinut altistua koronalle viime viikon lauantaina. Arkistokuva. Linda Varoma

Krista Kierikka

Kymsote päivitti altistumispaikkalistaansa. Kymsoten mukaan koronalle on voinut altistua Kotkassa viime viikon lauantaina 21.8. kello 11–12 Karhulan uimahallissa.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Tee näin, jos altistuit

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Myös omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka