Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Uusi altistumispaikka Pyhtäällä: viime viikolla koronalle on voinut altistua Pyhtään ABC:llä

Altistumispaikkalistalla ilmoitetaan sellaiset paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö tilanteessa, jossa kaikkia mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää.

Kymsote on päivittänyt altistumispaikkalistaansa Pyhtään ABC:n, jossa koronalle on voinut altistua viime viikon tiistaina kello 12-13. Jussi Lopperi

Jenna Lahti

Kymsote päivitti altistumispaikkalistaansa. Kymsoten mukaan koronalle on voinut altistua viime viikon tiistaina 17. elokuuta Pyhtään ABC:llä kello 12-13 aikaan.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Tee näin, jos altistuit

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Myös omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Mainos: Kotkan Asunnot

Vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin

Palvelut

Ruokapaikka