Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Henkilöauto ajautui tieltä päin puuta Haminan Metsäkylässä ja puu kaatui tielle – Kuljettaja säilyi vammoitta

Tielle kaatunut puu aiheutti hetkellisen liikenne-esteen.

Vilma Kärkkäinen

Haminassa Metsäkyläntiellä tapahtui henkilöauton ulosajo sunnuntai-iltana noin kello 19. Tieltä suistunut auto ajautui päin puuta, ja puu kaatui tielle. Onnettomuuspaikka sijaitsi noin kolme kilometriä Reitkallintien risteyksestä eteenpäin.

Haminan paloaseman asemamestari Toni Salmi kertoo, että onnettomuudessa oli osallisena yksi henkilö. Ensihoidon henkilökunta tarkisti hänet paikan päällä, eikä henkilö loukkaantunut kolarissa.

– Hän pääsi jatkamaan matkaansa, ei tosin samalla autolla, Salmi sanoi.

Tielle kaatunut puu aiheutti kolaripaikalla hetkellisesti liikenne-esteen, mutta Salmen mukaan sunnuntai-iltana liikennettä paikalla ei onneksi ollut kovin paljoa.

– Pelastuslaitos raivasi tietä, ja vapaapalokunta ja poliisi jäivät vielä paikalle ohjaamaan liikennettä siihen asti, että suhteellisen syvälle ojaan ajautunut auto saataisiin hinattua pois paikalta.

Salmi kertoo, että kuljettaja arveli ajautuneensa ojaan siksi, koska hän ajoi epähuomiossa liian lähellä tien reunaa.

– Tien reuna on jyrkkä, joten kun rengas on ajautunut sen yli, se ikään kuin vetää autoa tieltä. On ehkä parempikin, että kuljettaja antoi auton ajautua pois tieltä, koska muuten auto olisi saattanut päätyä katolleen, Salmi totesi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka