Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuulinen sää on pitänyt pelastuslaitoksen kiireisenä Etelä-Kymenlaaksossa keskiviikkona

Etelä-Kymenlaakson keskiviikkoiltapäivä ja -ilta ovat olleet tuulisia. Ilmatieteen laitokselta kerrotaan, että tuulenpuuskat ovat olleet hieman yli 15 metriä sekunnissa. Merialueella tuuli on ollut tätäkin voimakkaampaa. Tuulinen sää jatkuu koko illan ja yön.

Tuulivahingot ovat pitäneet Kymenlaakson pelastuslaitoksen kiireisenä. Etelä-Kymenlaakson alueella on ollut kello kello 22 mennessä 16 vahingontorjuntatehtävää, jotka ovat pääasiassa olleet kaatuneiden puiden raivaamisia. Tehtävät ovat olleet Haminassa, Kotkassa, Miehikkälässä ja Virolahdella ja Pyhtäällä.

Tuulivahingot ovat aiheuttaneet myös sähkökatkoksia. Kotkassa on ollut päivän yhteensä 363 sähkötöntä asiakasta ja Haminassa 586. Kello kymmeneltä suurin osa Haminan sähkökatkoksista oli ohi, mutta Kotkassa katkoksia oli edelleen. Ajantasaiset tiedot selviävät Sähkökatkokartasta.

Lue myös: Keskiviikon ja torstain myrskypuuskat voivat aiheuttaa sähkökatkoja Kymenlaakson Sähköverkon alueella – Aamulla Haminassa 14 asiakasta ilman sähköä

Juttua päivitetty 18.8. kello 22.01 ajantasaisilla tiedoilla vahingontorjuntatehtävien ja sähkökatkosten määrästä.

Juttua päivitetty 18.8. kello 19.15 ajantasaisilla tiedoilla vahingontorjuntatehtävien ja sähkökatkosten määrästä.