Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskiviikon ja torstain myrskypuuskat voivat aiheuttaa sähkökatkoja Kymenlaakson Sähköverkon alueella – Aamulla Haminassa 14 asiakasta ilman sähköä

Myrskyisellä säällä sähkölinjat saattavat vaurioitua.

Keskiviikoksi ja torstaiksi on ennustettu vaarallisen voimakasta etelätuulta ja runsasta sadetta Kymenlaakson Sähköverkon alueelle. Kymenlaakson Sähköverkko varoittaa tiedotteessaan, että nämä myrskypuuskat voivat aiheuttaa sähkökatkoja. Sähkölinjojen vaurioituminenkin on mahdollista.

Varalla olevia asentajia on tavallista enemmän, jotta mahdollisiin korjaustöihin päästään tarpeen mukaan nopeasti.

Aamulla Haminassa 14 asiakasta ilman sähköä

Mikäli vikoja ilmenee, Kymenlaakson Sähköverkko pyytää ilmoittamaan niistä häiriöilmoitusnumeroon 05 778 0222. Kiireettömistä sähkönjakelun vikatilanteista voi myös ilmoittaa Kymenlaakson Sähköverkon verkkosivuilla olevalla lomakkeella.

Sähkönjakelun tilannetta voi seurata verkossa olevasta tilannekartasta. Hieman ennen aamuyhdeksää Haminassa oli ilman sähköä 14 asiakasta.

Sähköjohtoihin ja niitä vasten kaatuneisiin puihin ei saa koskea

Kymenlaakson Sähköverkko muistuttaa tiedotteessaan, että sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei pidä koskea itse. Puita ei pidä myöskään omatoimisesti poistaa sähkölinjan päältä.

Sähköjohdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin täytyy pitää kahdenkymmenen metrin varoalue.

Maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi.