Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Viime lauantaina koronalle on voinut altistua Vaalimaalla Hyperparkissa

Altistumispaikkalistalla ilmoitetaan sellaiset paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö tilanteessa, jossa kaikkia mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää.

Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien. Kuvituskuva. Jussi Lopperi

Krista Kierikka

Kymsote päivitti altistumispaikkalistaansa. Kymsoten mukaan koronalle on voinut altistua viime lauantaina 14.8. Vaalimaalla Hyperparkissa kello 15–16.30. Hyperpark on sisäleikkipuisto, joka sijaitsee Scandinavian Shopping Centerissä.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Tee näin, jos altistuit

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Myös omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka