Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL:n tilastoissa Kotkassa 13 uutta koronatartuntaa, Haminassa 2 – Sairaalassa ei ole koronapotilaita

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 665.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Kotkassa on todettu 13 uutta koronatartuntaa, Haminassa 2 ja Kouvolassa 5. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 750 koronavirustartuntaa, Haminassa 257, Pyhtäällä 53, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 10. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 1 006.

Kymsoten tiistain tilastoissa uusia tartuntoja on kymmenen. Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 143 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronaviruspotilaita.

Suomessa 665 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 665 uutta koronatartuntaa, kertoo THL.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu 10 151 tartuntaa, mikä on 2 821 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin raportoitiin 7 330 uutta tartuntaa kahdessa viikossa.

Koronatartunnan vuoksi sairaalahoidossa on Suomessa 104 ihmistä, joista 31 on tehohoidossa.

Yhteensä Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu hieman yli 118 600 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.