Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Jälleen uusia altistumispaikkoja: koronalle on voinut altistua viikonloppuna Kotkan Seurahuoneella ja viime keskiviikkona Haminan uimahallissa

Altistumispaikkalistalla ilmoitetaan sellaiset paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, kun kaikkia altistuneita ei voida jäljittää.

Koronavirukselle on voinut viikonloppuna altistua Kotkan Seurahuoneella lauantain ja sunnutnain välisenä yönä. Arkistokuva. Linda Varoma

Vilma Kärkkäinen

Kymsote päivitti altistumispaikkalistaansa. Kymsoten mukaan Koronalle on voinut altistua viime viikon keskiviikkona 4. elokuuta Haminan uimahallissa kello 10–13.

Kotkassa koronavirukselle on voinut altistua Kotkan Seurahuoneella lauantain 7. elokuuta ja sunnuntain 8. elokuuta välisenä yönä kello 22–00.15.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Tee näin jos altistuit

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla tai oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Myös omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Mainos: Kotkan Asunnot

Vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin

Palvelut

Ruokapaikka