Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkamillsin vuosihuoltoseisokki alkaa maanantaina – Lähiympäristöön voi aiheutua melu- tai hajuhaittaa

Rekkaliikenne tehtaalle lisääntyy hetkellisesti, koska varaosatoimituksia tulee paljon.

Huoltoseisokin aikana tehtaalla työskentelee Kotkamillsin oman henkilöstön lisäksi noin 700 asentajaa ulkopuolisista yrityksistä. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Krista Kierikka

Kotkamillsin vuosittainen huoltoseisokki alkaa maanantaina 16. elokuuta Kotkan tehtailla. Huoltoseisokki kestää elokuun loppuun.

Kotkamillsin omistava Mayr-Melnhof Karton kertoo tiedotteessaan, että huoltoseisokin aikana tehdään normaaleja huoltotöitä. Niiden lisäksi huoltoseisokin jälkeen tehtaalla otetaan käyttöön uusi haihduttamo ja toisen sellunkeittolinjan uusi sellu- ja jälkikeitin.

Seisokin aikana tehtaalla työskentelee Kotkamillsin oman henkilöstön lisäksi noin 700 asentajaa ulkopuolisista yrityksistä.

Rekkaliikennettä tavallista enemmän

Työmaita perustetaan jo Kotkamillsin alueella. Rekkaliikenne tehtaalle lisääntyy hetkellisesti, koska varaosatoimituksia tulee paljon. Samaan aikaan myös tehtaan tavalliset raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden kuljetukset jatkuvat.

Tehtaan ulkopuolisten asentajien autojen pysäköinti on järjestetty tehdasalueen ulkopuolelle Norskankadun alueelle. Tiedotteessa varoitetaan, että on kuitenkin odotettavissa hetkellistä ruuhkaa lähikatujen pysäköintipaikoilla.

Lähiympäristöön voi aiheutua melu- tai hajuhaittoja tehtaan alasajosta, seisokkityöstä ja seisokin jälkeisestä käynnistyksestä.

Kommentoi

Mainos: Kotkan Asunnot

Vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin

Palvelut

Ruokapaikka