Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Koronalle on voinut altistua viime viikolla Haminan Autogrillillä sekä Kotkassa Prismassa ja K-Market Metsäkulmassa, toissa viikolla Erkan bistro & kebab -ravintolassa

Kymsote päivitti koronan altistumispaikkalistaansa uusia paikkoja.

Altistumispaikkalistalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Kuvituskuvassa koronatestaamista. Katja Juurikko

Krista Kierikka

Kymsote päivitti koronan altistumispaikkalistaansa.

Haminassa koronalle on voinut altistua Haminan Autogrillillä torstaina 5.8. kello 21–22.

Kotkassa koronalle on voinut altistua Sutelan Prismassa perjantaina 6.8. kello 21–22 ja K-Market Metsäkulmassa lauantaina 7.8. kello 20–21. Myöhemmin tiistaina altistumispaikkalistalle päivittyivät myös Erkan Bistro & Kebab -ravintolan sisätilat. Niissä on voinut altistua 31. heinäkuuta kello 21–21.40.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Tee näin, jos altistuit

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla , oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Myös omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Juttua on muokattu 10.8. kello 21.06. Lisätty Kymsoten sivuille päivittynyt tieto Erkan-ravintolassa tietoon tulleesta altistumismahdollisuudesta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka