Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsoten alueella kuusi uutta koronavirustartuntaa – Sairaalassa on yksi koronapotilas

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 449.

Kymsoten alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Taru Hokkanen

STT , Krista Kierikka

Kymsoten alueella on todettu maanantaina kuusi uutta koronavirustartuntaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta. Haminassa, Virolahdella, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Kouvolassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 693 koronavirustartuntaa, Haminassa 243, Pyhtäällä 53, Virolahdella 33 ja Miehikkälässä 9. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 965.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 047 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä yksi koronapotilas.

Suomessa 449 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu tänään 449 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu yhteensä 9 142 tartuntaa, mikä on 4 318 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Tieto uusista tartunnoista on nyt ajan tasalla, THL:n mediapäivystyksestä kerrotaan STT:lle. Viikonlopun häiriötilanne johtui järjestelmäviiveestä tartuntalukujen päivittymisessä. Häiriön vuoksi uusia tartuntoja raportoitiin lauantaina puutteellinen määrä, mikä näkyi suurena tartuntojen määränä sunnuntaina.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Mainos: Kotkan Asunnot

Vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin

Palvelut

Ruokapaikka