Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Joitakin muutoksia Kotkan seudun joukkoliikenteessä – Uusi linja-autoyhteys Pyhtää–Karhula–Hamina alkaa pian

Kaikki Kotkan seudun joukkoliikenteen ajantasaiset aikataulut ovat saatavilla verkossa.

Pyhtää saa uuden bussiyhteyden. Arkistokuva. Kai Skyttä

Krista Kierikka

Kotkan seudun joukkoliikenteen järjestämä linja-autoliikenne Haminan ja Kotkan alueella jatkuu nykyisillä vuoroilla tämän vuoden loppuun saakka. Kotkan seudun joukkoliikenne kertoo tiedotteessaan, että Haminan ja Kotkan alueen uudet aikataulut ilmestyvät vuoden loppuun mennessä ja tulevat voimaan ensi vuoden alusta alkaen.

Kotkan paikallisliikenteen painettu aikataulu on saatavilla muun muassa palvelutoimisto Ruorissa, Karhulan R-kioskilla, kirjastoissa ja linja-autoissa.

Kaikki Kotkan seudun joukkoliikenteen aikataulut ovat saatavilla verkossa osoitteessa www.kotkanaikataulut.fi.

Uusi linja-autoyhteys alkaa

Pyhtään alueen uusittu aikataulu ilmestyy tiistaina 10.8. ja on voimassa keskiviikosta 11.8. alkaen. Lähtöajat ja vuorot ovat muuten samat kuin aiemminkin, mutta mukaan tulee uusi yhteys Pyhtää–Karhula–Hamina. Painettu aikataulu on saatavilla Pyhtään kunnanvirastosta, kirjastosta ja linja-autoista.

Muutoksia Haminan, Virolahden ja Miehikkälän Liikenne Vuorelan liikenteessä

Haminassa, Virolahdella ja Miehikkälässä Liikenne Vuorelan ajamaan liikenteeseen on tullut muutoksia. Ajantasaiset aikataulut ovat saatavilla verkossa osoitteissa www.kotkanaikataulut.fi ja www.liikennevuorela.fi. Palvelulinjojen ja koululaisliikenteen aikatauluihin ei ole tullut muutoksia.

Kommentoi

Mainos: Kotkan Asunnot

Vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin

Palvelut

Ruokapaikka