Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Xamkin lautasilla on runsaasti luomua ja lähiruokaa – ”Keittiöissä tehdään paljon ekotekoja”

Palvelupäällikkö Minna-Mari Mentula Xamkin ravintolapalveluista kertoo, että luomun käyttö nähdään osana ammattikorkeakoulun kokonaisvaltaista vastuullisuusajattelua.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) ravintolapalveluissa vastuullisuus konkretisoituu arkisissa teoissa, kerrotaan oppilaitoksen tiedotteessa, jonka mukaan raaka-ainevalinnoissa suositaan kotimaisuutta, erityisesti lähi- ja luomuruokaa, ja kasvisruoan osuutta ruokatarjonnassa kasvatetaan määrätietoisesti.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi