Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Henkilöauto suistui ojaan Valtatie 26:lla Lankilan eteläpuolella – Auto turmeltui pahoin, henkilövahingot rajoittuivat pieniin nirhaumiin

Juho Silventoinen

Autoilija ajautui autoineen ulos tieltä Haminan pohjoisosissa perjantaina. Kymenlaakson pelastuslaitos sai hälytyksen tieliikenneonnettomuudesta puoli yhden aikaan iltapäivällä.

Asemamestari Toni Salmi Haminan paloasemalta kertoo, että onnettomuus sattui Valtatie 26:lla Turkian ja Lankilan välillä. Auto oli matkalla Haminaan päin.

Tien oikealle puolelle suistuttuaan auto osui ojarumpuun ja jäi ojaan pyörilleen.

Autossa olleet kolme ihmistä saivat onnettomuudessa Salmen luonnehdinnan mukaan pieniä nirhaumia, mutta eivät suurempia vammoja.

Onnettomuusauto koki Salmen mukaan tärskyssä selkeitä muodonmuutoksia ja vaurioitui lähes korjauskelvottomaksi.

Valtatie 26 oli onnettomuushetkellä varsin vilkkaasti liikennöity, ja tapahtumapaikan liepeille pysähtyi Salmen mukaan paljon auttajia.

– Vilkas liikenne oli tilanteessa suurin vaaramomentti. Autossa olleet henkilöt olivat ensihoidon hoteissa hyvin nopeasti, Salmi kertoo.

Pelastuslaitoksen painopiste onnettomuuspaikalla oli liikenteenohjauksessa. Paikka oli kello kahteen mennessä raivattu ja liikenne sujui normaalisti.

Palvelut

Ruokapaikka