Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KTP:n naisille helpottava avausvoitto – "Toivottavasti pelaajien itseluottamus paranee entisestään"

KTP otti vihdoin, kuudennessa sarjaottelussaan avausvoiton naisten jalkapallon Kakkosessa. 2–0-voitolla Kuusysistä KTP ohitti sekä Kuusysin että Hyvinkään Palloseuran ja nousi toiselta putoajan paikalta seitsemänneksi.

Avausmaalin teki KTP:stä Kuopioon nyt palaava Annika Pasi ja loppulukemat muotoili Sara Korpela.

– Olihan se helpottava voitto, mutta pisteet olivat kalliit. Anna Karvonen joutui lähtemään sairaalaan hakemaan diagnoosia polvivammastaan, KTP:n päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus harmitteli.

Pelillinen esitys miellytti pääkoutsia. Kuusysin paikat jäivät todella vähiin, ja KTP puolestaan onnistui nyt puolustamisen lisäksi myös hyökkäyspäässä.

– Tänään oli 4–5 sellaista paikkaa, joista olisi voinut maalin tehdä, viimeksi ei ollut oikeastaan yhtään. Maalipaikkoihin murtautuminen on jalkapallossa kaikista vaikein asia eikä sitä korjata viikossa, mutta nyt ohitettiin vastustajan pelaajia paljon enemmän. Toivottavasti voiton myötä pelaajien itseluottamus paranee entisestään ja he uskaltavat tehdä juttuja, se on isoin asia, Gummerus sanoi.

Kuusysi-matsia seurasi 205 katsojaa. KTP kohtaa ensi viikon sunnuntaina Kotkassa HJK:n kakkosjoukkueen.