Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsoten altistumislista päivittyi: Katariinan maauimalassa on voinut altistua koronatartunnalle viime viikon perjantaina

Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Katariinan maauimalassa on voinut altistua koronalle viime viikon perjantaina. Arkistokuva. Raimo Eerola

Johanna Vehkaluoto

Kymsoten altistumispaikkalistaaon päivitetty yhdellä uudella merkinnällä.

Kotkassa on voinut altistua koronatartunnalle Katariinan maauimalassa perjantaina 16. heinäkuuta kello 12–15.

Listaa päivitetään pääsääntöisesti arkisin

Kymsoten altistumispaikkasivua päivitetään pääsääntöisesti arkisin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Jos altistumispaikkoja ei ole listalla ollenkaan, päivitetään sivua vasta sitten kun uusia altistumispaikkoja tulee tietoon. Listalta poistetaan paikat, joissa altistumistilanteesta on kulunut yli 14 vuorokautta.

Kymsote kehottaa menettelemään näin: Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan neljäntoista vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita, tee oirearvio verkossa osoitteessa omaolo.fi tai oirekysely osoitteessa koronabotti.hus.fi. Voit myös ottaa yhteyttä Päivystysapuun numeroon 116 117. Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Koronatartunnasta kertovia oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksentelu tai ripuli.

Kommentoi

Mainos: Kotkan Asunnot

Vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin

Palvelut

Ruokapaikka