Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten altistumispaikkalista päivittyi: Kotkassa on voinut altistua koronatartunnalle Santalahden leirintäalueella ja Haminassa wrestling -tapahtumassa

Kouvolassa Tykkimäellä on voinut altistua koronalle kahtena eri päivänä.

Kymsoten altistumispaikkalistaaon päivitetty neljällä uudella merkinnällä.

Kotkassa on voinut altistua koronatartunnalle tiistaista perjantaihin 6.–9. heinäkuuta Santalahti Resortin leirintäalueella ja Haminassa lauantaina 17. heinäkuuta kello 12–14.20 Voimapuodin Voimapäivän Slam Wrestling -tapahtumassa.

Kouvolassa Tykkimäen huvipuistossa on voinut altistua koronalle tiistaina 13. heinäkuuta kello 11–19 ja Tykkimäen Aquaparkissa torstaina 15. heinäkuuta kello 12–17.

Listaa päivitetään pääsääntöisesti arkisin

Kymsoten altistumispaikkasivua päivitetään pääsääntöisesti arkisin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Jos altistumispaikkoja ei ole listalla ollenkaan, päivitetään sivua vasta sitten kun uusia altistumispaikkoja tulee tietoon. Listalta poistetaan paikat, joissa altistumistilanteesta on kulunut yli 14 vuorokautta.

Kymsote kehottaa menettelemään näin: Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan neljäntoista vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita, tee oirearvio verkossa osoitteessa omaolo.fitai oirekysely osoitteessa koronabotti.hus.fi. Voit myös ottaa yhteyttä Päivystysapuun numeroon 116 117. Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Koronatartunnasta kertovia oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksentelu tai ripuli.