Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Aittakorven ja Korelan K-Marketien kauppias Iida Salo siirtyy K-Supermarket Jokelan kauppiaaksi:"Kotka kohteli minua hyvin"

Iida Salo aloitti kauppiasuransa reilu vuosi sitten kahden K-Marketin kauppiaana Kotkassa.

Aittakorven ja Korelan K-Marketien kauppias Iida Salo aloittaa 8. elokuuta K-Supermarket Jokelan kauppiaana. Arkistokuva. K-Ryhmä

Auli Henriksson

Aittakorven ja Korelan K-Marketien kauppias Iida Salo aloittaa 8. elokuuta K-Supermarket Jokelan kauppiaana. Nykyiset kauppiaat Marko Liikonen ja Jaana Vilmi siirtyvät K-Supermarket Basilikan kauppiaiksi Sipooseen.

– Äärimmäisen innokkaana, mutta samalla hyvin haikein mielin teen siirtymän Kotkasta Tuusulaan. Kotka kohteli minua hyvin ja kauppiasurani alku oli suurenmoinen, kiitos siitä kuuluu henkilökunnalle. Odotan kuitenkin innolla uutta ja tutustumista Jokelaan sekä jokelalaisiin ja toivonkin, että hyllyväleissä tullaan rohkeasti esittämään toiveita tai vaikka vaan vaihtamaan kuulumisia, kehottaa Salo.

Salo asui Tuusulassa ennen kauppiasuraansa, kun hän vielä työskenteli Jumbon Citymarketissa.

– Tuntuu hyvältä palata takaisin. Näen kaupassa paljon potentiaalia, Marko ja Jaana ovat yhdessä henkilökunnan kanssa tehneet erittäin hyvää työtä ja on ilo jatkaa tästä matkaa saman henkilökunnan kanssa.

Kehittäminen alkaa leipäosastolta

K-Supermarket Jokelan osalta Iida haluaa lisätä valikoimia erityisesti asiakkaidensa tarpeet ja toiveet huomioiden. Kehittäminen alkaa leipä- sekä hedelmä- ja vihannesosastolta ja laajentaen myös kaupassa tehtävien tuotteiden valikoimaa.

– Henkilökunnan hyvinvointi on minulle tärkeää, mukava työyhteisö ja hyvä työilmapiiri näkyy asiakkaille asti. Tarjoan mieluusti paikallisia tuotteita ja teen yhteistyötä alueen muiden toimijoiden, esimerkiksi oppilaitosten, kanssa.

Iida Salo on työskennellyt yli kymmenen vuotta K-ryhmässä kaupan tehtävissä erikokoisissa ruokakaupoissa.

Kauppiasuransa hän aloitti reilu vuosi sitten kahden K-Marketin kauppiaana Kotkassa. Hänet palkittiin alueensa vuoden K-Market-kauppiaana heti ensimmäisenä toimintavuotenaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka