Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Väylävirasto muistuttaa kevyen liikenteen kiertoreiteistä Paimenportin työmaalla – "Kohdalla alkaa pian muun muassa ison kallion louhintatyöt"

Kieltomerkeistä huolimatta suljettuja reittejä on käytetty.

Kevyen liikenteen kulku on suljettu Toukolantien ja Liitulahdenkadun risteyksessä. Kiertoreitti kulkee Toukolantien ja Paatelantien kautta. Pekka Kimpanpää

Pekka Kimpanpää

Väylävirasto muistuttaa jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kiertoreiteistä Paimenportin työmaan kohdalla. Jalankulku ja pyöräily ovat olleet kiellettynä Liitulahdentieltä Kotkantien suuntaan toukokuun puolivälistä asti. Tästä huolimatta reittiä on käytetty, mikä aiheuttaa turvallisuusriskin. Suositellut kevyen liikenteen reitit näkyvät alla olevassa kartassa vihreällä. Suljetut reitit ovat punaisella. Junamatkustajat pääsevät kulkemaan Paimenportin seisakkeelle.

– Jalankulkijat ja pyöräilijät eivät voi kääntyä Toukolantieltä vasemmalle Liitulahdentielle ja sieltä edelleen Kotkantielle, koska alue on työmaa-aluetta. Kohdalla alkaa pian muun muassa ison kallion louhintatyöt. Kiertoreittejä pitää käyttää, eikä työmaa-alueelle saa mennä. Turvallisuus on nyt kaikkein tärkeintä, siksi ohjeiden noudattaminen on erityisen tärkeää. Toivomme ymmärrystä tässä asiassa, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jetro Matilainen Väyläviraston tiedotteessa.

Väyläviraston mukaan opasteita ja merkkejä on lisätty muun muassa keskussairaalasta Liitulahdentielle, jotta liikkujien olisi helpompi löytää oikeat väylät.

Keskussairaalan luona kiertoreitti alkaa Paatelantien ja Kotkantien risteyksessä. Kiertoreitti kulkee sairaalan eteläpuolelta. Pekka Kimpanpää

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka