Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Runon ja suven päivää vietetään Kotkan kaupunginkirjastossa virtuaalisesti – Kirjailijavieraaksi saapuu pyhtääläinen runoilija Ville Vanhala

Vanhalan neljäs runokokoelma ilmestyy elokuussa.

Pyhtääläinen runoilija Ville Vanhala saapuu Kotkan kaupunginkirjaston virtuaaliseksi kirjailijavieraaksi Runon ja suven päivänä tiistaina 6. heinäkuuta klo 17.30.

Verkossa järjestettävässä tilaisuudessa Vanhala kertoo kirjailijan työstään, esittää runoja uudesta teoksestaan ja keskustelee kirjastonhoitaja Niko Kirjavalan kanssa kotimaisen nykyrunouden monimuotoisuudesta ja yhteisöllisyydestä.

Vuonna 1965 syntynyt Vanhala on pitkän linjan kirjailija, toimittaja ja kirjallisuusaktiivi. Hän on kirjoittanut niin romaaneja, runoja kuin tietokirjoja. Hän on ollut myös mukana järjestämässä monia kirjallisuustapahtumia. Vanhalan viimeisin poikkitaiteellinen projekti on runoblues-duo yhdessä muusikko Ekku Räsäsen kanssa.

Neljäs runokokoelma ilmestyy ensi kuussa

Elokuussa ilmestyy Vanhalan neljäs runokokoelma, Pikku-Politska pesee jalkansa suihkulähteessä (Aviador), joka on sadunomainen matka arjen pieniin yksityiskohtiin.

Runomatkaaja Pikku-Politska tarkkailee ympäröivää maailmaa ja kokee sen ihmeet kaikilla aisteillaan, keskustelee pullonkerääjän kanssa ja rakastuu kenkäkaupan myyjään. Kaiken yllä leijuu elämän ihmeen kunnioitus ja ilo siitä, että on olemassa. Tähän perustunteeseen yhdistyy melankolinen pohjavire ja kysymys: mitä meistä jää jäljelle?

Virtuaaliseen kirjailijatapaamiseen voi osallistua maksutta verkossa Teams Live -sovelluksella. Teams Live -linkki tapahtumaan: https://bit.ly/342XXTj.

Ohjeet ohjelman asentamiseen ja käyttöön löytyvät Kyyti-kirjastojen verkkosivuilta osoitteesta: https://kyyti.finna.fi/themes/custom/files/teams_ohje.pdf.

Ville Vanhala Kotkan kaupunginkirjaston virtuaalisena kirjailijavieraana tiistaina 6.7. kello 17.30.