Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kouvola-Kotka-Hamina-rataosuuden rakennustöitä edistetään monipuolisesti juhannuksena – Edessä 60 tunnin rataliikennekatko

Raideliikenteen melu- ja tärinätasoja on selvitetty Kouvolassa. Arkistokuva. Katja Juurikko

Susanna Koivisto

Kouvola-Kotka-Hamina-rataosuudella pidetään juhannuksena pitkä, 60 tunnin rataliikennekatko, jossa edistetään hankkeen rakennustöitä.

Katkon aikana uusitaan päällysrakenteita ja siltoja, uusitaan ja poistetaan ratarumpuja sekä tehdään kaapelinjatkamistöitä.

Kymin päästä poistetaan ratarumpu. Juurikorven ratapihalla työskennellään juhannuksen jälkeen. Työt alkavat maanantaina 28. kesäkuuta kello 6.00 ja päättyvät keskiviikkona 30. kesäkuuta kello 6.00.

Suurivuoren tunnelin ja Summajoen vesistösillalla urakka alkaa perjantaina 25. kesäkuuta kello 19.00 ja päättyy maanantaina 28. kesäkuuta kello 5.00.

Myös Paimenportin siltatyömaalla työskennellään juhannuksen katkossa. Työmaa ei ole osa Kouvola-Kotka-Hamina-ratahanketta. Työaika alkaa perjantaina illalla 25. kesäkuuta kello 20.00, ja päättyy maanantaina 28. kesäkuuta aamulla kello 4.00.

Inkeroisten ja Kymin kaapelireiteillä työskennellään lauantaina 26. kesäkuuta kello 6.00-20.00.

Inkeroisten ratapihalla työskentely aloitetaan lauantaina 26. kesäkuuta kello 6.00 ja päätetään maanantaina 28. kesäkuuta kello 5.45. Katkossa tehdään kaapelinjatkamistöitä Inkeroisten alikulkusillalla.

Päällysrakenne uusitaan välillä Ojamaa-Pitkäkallio perjantain ja lauantain välisenä yönä. Työ alkaa perjantaina 25. kesäkuuta kello 18, ja päättyy lauantaiaamuna kello 6.00. Katkossa puretaan Kiehuvan vanha alikulkusilta ja siirretään uusi silta paikalleen. Myös ratarumpu lähellä Kiehuvan siltaa uusitaan.

Siltatyöt vaikuttavat liikenteeseen Kymenlaaksontiellä, joka suljetaan keskiviikkona 23. kesäkuuta heti aamusta ja avataan taas keskiviikkona 30. kesäkuuta puoleen yöhön mennessä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka