Miltä kuulostaisi seitsemän ruokalajin illallinen historiallisella tarinalla höystettynä? – "Koskaan ei tiedä, milloin tulee vedettyä ruoat väärään kurkkuun"

Kotkalaisen Anne Kainlaurin perustama Itku ja Nauru -tuotanto tarjoaa uudenlaisia teatterielämyksiä, joissa näyttelijät ja yleisö ovat vuorovaikuksessa toistensa kanssa. Näistä ensimmäinen on Serkkuillallinen, joka sai ensi-iltansa viime viikolla ravintola Meriniemessä.

Anne Kainlauri on käynnistänyt Itku ja Nauru -tuotannon ja koonnut sen alle näyttelijöitä tuottamaan uudenlaisia elämyksiä sekä matkailijoille että paikallisille. Serkkuillallinen on uusin näistä tuotannoista. Sen ensi-iltaa vietettiin viime torstaina Meriniemen ravintolassa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi