Miltä kuulostaisi seitsemän ruokalajin illallinen historiallisella tarinalla höystettynä? – "Koskaan ei tiedä, milloin tulee vedettyä ruoat väärään kurkkuun"
Kotkalaisen Anne Kainlaurin perustama Itku ja Nauru -tuotanto tarjoaa uudenlaisia teatterielämyksiä, joissa näyttelijät ja yleisö ovat vuorovaikuksessa toistensa kanssa. Näistä ensimmäinen on Serkkuillallinen, joka sai ensi-iltansa viime viikolla ravintola Meriniemessä.
Anne Kainlauri on käynnistänyt Itku ja Nauru -tuotannon ja koonnut sen alle näyttelijöitä tuottamaan uudenlaisia elämyksiä sekä matkailijoille että paikallisille. Serkkuillallinen on uusin näistä tuotannoista. Sen ensi-iltaa vietettiin viime torstaina Meriniemen ravintolassa.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu