Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Olisiko kuukausi sitten voinut tarkista maauimalan ponnahduslaudan käytön? Olisi nyt jo korjattu ja lapset pääsisivät nauttimaan: Tekstarit: Olisiko kuukausi sitten voinut tarkista maauimalan ponnahduslaudan käytön? Olisi nyt jo korjattu ja lapset pääsisivät nauttimaan

Älkää suotta nillittäkö pääministerille. Hänhän on saanut perheensä ruokiin vain 8 ja puoli vappusatasta kuussa.

Miksi Haminan pyörätiet ovat vuosikymmenestä toiseen täynnä halkeamia, kuoppia ja epäonnistuneita paikkauksia? Miksei niitä peruskorjata?

Fillaristi

Metsolassa ambulanssit ja poliisit kaahaa pyörätiellä kun Kotkantie on jumissa rekkaliikenteen takia. Rohkeat pyöräilijät väistävät puskaan. Olisikohan aika miettiä kiertotien suunnitelmat uusiksi ennen kuin käy pahasti. Ambulanssiliikenne turvattava ja rekat pois!

Niin se vaan kama ja raha vaihtaa omistajaa kaikkien nähden Haminan torin parkissa, ilmankos siellä teinit pörrää.

Halla-aho on puhunut 29.5. persujen puoluevaltuustossa. Haluaa porvarihallituksen, joka EK:n ja kokoomuksen kanssa on valmis heikentämään duunarin työehtoja, jos maahanmuutosta sovitaan. Puolueväki varmaan hurrasi ja taputti. Että sellainen työväenpuolue!

Duunari

Kuinkahan monta lounasta ym. varapuhemies Eerola (ps.) on nauttinut toisten piikkiin. Onko ilmoitettu verottajalle?

Mies 79 v.

Nimimerkille Napolen tiedoksi: Haminassa on vankka "persu"-kannatus. Osaksi mainitsemastasi ongelmasta johtuen.

HaminanLippu

Toisin kuin väärää "tietoa" levittänyt henkilö väitti täällä tekstareissa, totean, että pääministeri Sipilän kaudella ei ole tehty muutoksia valtioneuvoston kanslian ateriapalveluiden suhteen.

Veksi

Ennakointi voisi olla suotavaa. Olisiko kuukausi sitten voinut tarkista maauimalan ponnahduslaudan käytön, mikä on lapsille tärkein maakissa. Olisi nyt jo korjattu ja lapset pääsisivät nauttimaan. Suomen kesä on lyhyt.

Valtioneuvoston ateriaohjeet ovat peräisin vuodelta 2010. Ohjeita on myöhemmin sitten täsmennetty/tiukennettu v. 2019, Antti Rinteen (sd.) tultua pääministeriksi. Fiksusti tehty, koska kaikki tietävät, että demarit syövät enemmän kuin tienaavat, ja aina käsi toisen taskulla.

Mikä ihmeen ajojahti pääministeriä vastaan on käynnissä? Kun sama käytäntö on ollut monella muullakin pääministerillä, niin vaalitko?

84 v.

Marinin aamiaisia riittäisi 12 miljoonaksi vuodeksi hävittäjiin mätettävillä 10 mrd:lla. Joku raja se ruikuttamisellakin ja kaiken liikkuvan haukkumisella pitäisi olla, mutta kun ei tunnu olevan.

Siellä se demarijohtaja perheineen istuu ilmaiseksi ruokailemassa eikä edes ihmetellyt "mistä näitä bonuksia oikein tulee". Pikku summa, mitä nyt kuitenkin monen eläkkeen suuruinen. Verottomana.

Kuinka täällä Kotkassa on niin vähään tyytyvät päättäjät, näkymätön ja kuulumaton ministeri mukaan lukien. Toiset vie nenän edestä kaikki hankkeet. Rantaratakin hyödyttäisi kulttuuria ja matkailuakin kun pääsisi vaivattomasti äärelleen. Kai sille lakutehtaallekin paikka löytyisi.

Ryhtiä

Taisi muuttaessaan virka-asuntoon tietää, että edullista perheen ja lapsenhoitajankin asua ja ruokailla ilmaiseksi. Kunnon demari. Rahat palautettava ruokajonon asiakkaille suoraan tulonsiirtoon. Kehtaako enää puhua ajamastaan varakkaiden tuloveron korotuksesta?

Pyhtäällä kiusaaminen ei lopu koskaan, jos aikuiset eivät tunnista sitä edes omassa keskuudessaan. Esimerkillään näyttävät, että toisen haukkuminen ja arvostelu on sallittua. Se on henkistä väkivaltaa. "Mikä sinua vaivaa, kun olet tuollainen" on näköjään edelleen tuttu lause Pyhtäällä. Pyhtään motto pysyy samana vuosien aikana: Kaikki samaan muottiin, jyrkkä ei erilaisuudelle.

Ex-pyhtääläinen koulukiusattu

Kotkan liikuntatoimen tiedottaminen on täysin ala-arvoista. Uimahallin aukioloajat on edelleen netissä väärin. Kymen Sanomissa pieni info samana päivänä, kun muutos jo alkoi Karhulassa. Huonoa palvelua, sanoisin.

Idiotismia yhdistää sosiaalipalvelut terveys- ym. vastaaviin palveluihin. Ei tuo hallinnon säästöjä, vain veroja lisää. Pannaan kaikki sos.- terv.- vammais- palokunta, poliisi- rajavalv.- kirjasto- kulttuuri- rakennusvalv.- kunnallistekniikka- yms. palvelut suoraan valtion hoitoon! Ei tule hallintohimmeleitä, eikä lisäveroa. Näin ne maakunta-idiotismin kulut pienenevät! Vai mitä, kepulit ja sossut!

Hehheh.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka