Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Kotkassa, Virolahdella ja Kouvolassa kaikissa kaksi uutta koronatartuntaa – Kymsoten alueella on sairaalahoidossa kolme koronapotilasta

Suomessa on raportoitu 220 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu keskiviikkona kolme uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Outi Paappanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu keskiviikkona kolme uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa, samoin Virolahdella ja Kouvolassa. Haminassa, Pyhtäällä ja Miehikkälässä ei ole uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 554 koronatartuntaa, Haminassa 189, Pyhtäällä 46, Virolahdella 24 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 722.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 561 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kolme koronapotilasta.

Suomessa 220 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 220 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 719 tartuntaa, mikä on 159 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu yli 91 000 tartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka