Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta – Kymsoten alueella on sairaalahoidossa kolme koronapotilasta

Suomessa on todettu 125 uutta koronatartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Mirja Hussain

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tiistaina kolme uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella, Miehikkälässä ja Kouvolassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 552 koronavirustartuntaa, Haminassa 189, Pyhtäällä 46, Virolahdella 22 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 720.

Kymsoten alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 1 558 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 125 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 125 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 715 tartuntaa, mikä on 173 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu yli 91 700 tartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka