Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Kouvolassa on todettu yksi uusi koronatartunta – Kymsoten aluella on sairaalahoidossa kaksi koronapotilasta

Kymsoten alueella on viime vuoden maaliskuun alun jälkeen tutkittu yhteensä 78 199 koronanäytettä. Suomessa uusia tartuntoja on todettu 93.

Kymsoten alueella on maanantaina todettu yksi uusi koronatartunta. Arkistokuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu maanantaina yksi uusi koronatartunta.

THL:n tilastojen mukaan Kouvolassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta. Kotkassa, Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 551 koronatartuntaa, Haminassa 189, Pyhtäällä 46, Virolahdella 22 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 720.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 555 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta. Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 78 199 koronatestinäytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 1910​​​​.​

Suomessa 93 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 93 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 726 tartuntaa, mikä on 188 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu reilut 91 600 tartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka