Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Kotkassa on todettu viisi uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on neljä koronapotilasta

Suomessa on todettu 259 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu torstaina viisi uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Risto Aalto

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu torstaina viisi uutta koronavirustartuntaa. THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu viisi uutta koronatartuntaa. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella, Miehikkälässä ja Kouvolassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 538 koronavirustartuntaa, Haminassa 189, Pyhtäällä 46, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 715.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 535 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on neljä koronapotilasta.

Suomessa 259 uutta tartuntaa

Suomessa on tänään raportoitu 259 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 866 tartuntaa, mikä on 159 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 3 025 tartuntaa.

Yhteensä koronavirustartuntoja on pandemian alusta lähtien raportoitu Suomessa 90 946.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka