Ankka oppii uimaan Kotkan kaupunginteatterin verkkoesityksessä – Pienille lapsille suunnattu video on nähtävissä tämän viikon ajan

Esityksen päärooleissa nähdään Eeva Hautala ja Osku Haavisto.

Kotkan kaupunginteatteri ja Kotkan Lastenkulttuurikeskus tuovat verkossa teatteria lapsille. 3–5-vuotiaille suunnattu osallistava teatteriesitys Onnellinen ankka on osa valtakunnallista lastenkulttuurin juhlaviikkoa, jota vietetään sunnuntaihin asti.

Kotkan kaupungin Youtube-kanavalta löytyvä video kertoo ankasta, jonka onnellisuutta varjostaa uimataidottomuus ja vesipelko.

Ankka on kyvytön sukeltamaan ruokaansa lammikon pohjasta ja päätyy sen vuoksi nälissään varastamaan leipää lammikon viereen lasketusta eväskorista. Onneksi eväskori kuuluu tytölle, joka on valmis opettamaan ankkaa uimaan.

Mukana myös musiikkia

Esityksessä kuullaan myös sitä varten sävellettyä musiikkia, kuten kappaleet Ankan Paniikkilaulu ja Tytön Vesi on sun kaveri. Rooleissa nähdään esityksen ideoineet ja työstäneet Kotkan kaupunginteatterin näyttelijät Eeva Hautala ja Osku Haavisto.

Osallistava tehtävä löytyy Youtube-videon tekstikentästä.

Video on kuvattu ja valmistettu kaupunginteatterissa koronasulun aikana yhteistyössä Kotkan Lastenkulttuurikeskuksen kanssa.

Onnellinen Ankka -esitys on katsottavissa 23. toukokuuta saakka osoitteessa: https://youtu.be/acoqqYC2GHk.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka