Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsoten alueella 15 uutta koronatartuntaa – Luvussa on mukana myös tiistaina todettuja tartuntoja

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa viisi koronapotilasta.

Kymsoten alueella on todettu 15 uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Taru Hokkanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu 15 uutta koronavirustartuntaa. – Tartuntamäärässä on mukana myös alueella tiistaina todettuja koronatartuntoja, jotka eivät teknisen häiriön vuoksi päivittyneet nettisivuille vielä eilen, kertoo Kymsote sivuillaan.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu parin päivän aikana seitsemän uutta tartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa kuusi. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 533 koronavirustartuntaa, Haminassa 189, Pyhtäällä 46, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 715.

Kymsoten alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 1 530 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on viisi koronapotilasta.

Suomessa on raportoitu 289 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on todettu 2 896 tartuntaa, mikä on 93 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Pandemian alusta saakka Suomessa on raportoitu kaikkiaan 90 687 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka