Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Myllyn pyöränkatsastuspaja tarjoaa tee se itse -korjaajille ilmaisia neuvoja ja hattaraa

Vielä ehtii ilmoittautua keskiviikkona pidettävään pyöränhuoltopäivään.

Myllyn tee se itse -katsastuspajassa öljytään ketjut ja kiristetään ruuvit. Kai Skyttä

Outi Palmu

Polkupyöränkin voi katsastaa Kotkassa. Monikulttuurinen toimintakeskus Mylly järjestää keskiviikkona Pyörä kuntoon! -polkupyörän katsastuspäivän, jossa menopelejä pääsee huoltamaan tee se itse -periaatteella ohjaaja Anne-Christine Falckin opastuksella.

Maksuton pyöränkatsastuspaja sijaitsee Myllyn piha-alueella, josta löytyy myös pyörän pesupiste. Pesun lisäksi pyörän katsastus pitää sisällään ketjujen öljyämisen, ruuvien kiristyksen ja tarkastuksen sekä renkaiden täytön.

Myllyttären pihakahvila palvelee päivän aikana kello 10–14. Halukkaille on tarjolla myös ilmaista hattaraa.

Ilmoittaudu ennakkoon

Katsastuspäivään on ennakkoilmoittautuminen. Pajaan mahtuu maksimissaan viisi osallistujaa yhtä tuntia kohden. Ajan voi varata sähköpostilla osoitteesta tapahtumat@mylly.org.

Myllyssä järjestetään 19.–31. toukokuuta myös kuvabongauskisa. Kuvien kohteisiin pääsee tutustumaan reitillä, joka kulkee Myllystä Kantasatamaan. Kuvabongaukseen voi osallistua toimintakeskuksen Facebook-sivuilla. Kysymykseen vastanneet ovat mukana herkkukorin arvonnassa.

Pyörä kuntoon! -polkupyörän katsastuspäivä 19.5. kello 10–14 Monikulttuurisessa toimintakeskus Myllyssä, Gutzeitintie 14, Kotka.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka