Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsoten alueella on todettu kymmenen uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on kolme koronapotilasta

Suomessa on todettu 154 uutta koronatartuntaa.

Kymsoten alueella on perjantaina todettu 10 uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on perjantaina todettu 10 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa, samoin Kouvolassa. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 520 koronatartuntaa, Haminassa 188, Pyhtäällä 45, Virolahdella 22 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 689.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 489 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kolme koronapotilasta.

Suomessa 154 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 154 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 852 tartuntaa, mikä on 436 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu vajaat 89 700 tartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka