Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kuntavaaliehdokkaat keskustelevat kotkalaisen kulttuurin tilasta – Vielä ehdit lähettää kysymyksiä panelisteille!

Kotkan kulttuurijohtaja Tomi Purovaara odottaa kiinnostavaa keskustelua päivän polttavista kulttuuriasioista.

– Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut odottaa hedelmällistä ja kiinnostavaa kulttuurikeskustelua paikallisten kunnallisvaaliehdokkaiden kanssa, kertoo kulttuurijohtaja Tomi Purovaara. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto

Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut on kutsunut puolueiden kotkalaisia kuntavaaliehdokkaita keskustelemaan kulttuurista ensi viikon keskiviikkona järjestettävään paneeliin.

Paneeliin osallistuvat Kokoomuksen Sami Ristiniemi, Vihreiden Petri Pietiläinen, Vasemmistoliiton Suvi Silvala, Perussuomalaisten Katri Korjus sekä SDP:n Eeva-Liisa Frilander-Paavilainen.

Lisäksi kotkalaiset puolueet, joilla on kunnallisvaaliehdokkaita, saivat toimittaa vaalipaneelin kaksi osallistujaehdokasta, joista kulttuuri- ja tapahtumapalvelut valitsivat paneeliin osallistuvat ehdokkaat.

Yleisö voi lähettää kysymyksiä panelisteille

Parituntisen vaalipaneelin aikana keskustellaan lastenkulttuurin kehittämispäällikkö Pia Lunkan johdolla päivän polttavista kulttuuriasioista, joita myös yleisö, kulttuurilaitokset ja -järjestöt voivat toimittaa etukäteen.

Kysymyksiä vastaanotetaan sunnuntaihin 16. toukokuuta asti lomakkeella. – Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut odottaa hedelmällistä ja kiinnostavaa kulttuurikeskustelua paikallisten kunnallisvaaliehdokkaiden kanssa. Tavoitteena on, että kulttuuritoimijat ja kulttuurista nauttiva yleisö saisivat haastaa kunnallisvaaliehdokkaitamme kotkalaisen kulttuurin tilasta, sen vahvuuksista ja heikkouksista, sanoo kulttuurijohtaja Tomi Purovaara.

K ulttuurikaupunki Kotka? -kuntavaalipaneeli keskiviikkona 19.5. klo 18 – 20. Vaalipaneeli streamataan Kotkan kaupungin Youtube-kanavalle.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka