Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Keskussairaalaan tulijoita pyydetään varaamaan enemmän aikaa matkustamiseen – Paimenportin eritasoliittymän liikennejärjestelyt vaikuttavat myös sairaalalle saapumiseen

Kymenlaakson keskussairaalan kohdalla radanpuoleinen jalankulun ja pyöräilyn väylä on pois käytöstä.

Paimenportin risteyksessä ja Hyväntuulentiellä tehtävät liikennejärjestelyt vaikuttavat myös ihmisten saapumiseen Kymenlaakson keskussairaalaan. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto

Tällä viikolla Hyväntuulentiellä ja Paimenportin risteyksen ympäristössä käyttöön otettavat liikennejärjestelyt vaikuttavat myös ihmisten saapumiseen Kymenlaakson keskussairaalaan.

– Järjestelyt ovat voimassa tämän vuoden loppuun asti ja sairaalaan tulijoita pyydetään varautumaan viivästyksiin reiteillä ja varaamaan tavallista enemmän aikaa matkustamiseen, kerrotaan Kymsoten tiedotteessa.

Osa Hyväntuulentiestä suljetaan liikenteeltä

Paimenportin eritasoliittymän rakentamisen vuoksi Paimenportin rautatien ylittävä silta ja osa Hyväntuulentiestä suljetaan rakennustöiden ajaksi.

– Pohjoisesta päin tultaessa liikenne Hyväntuulentieltä katkaistaan Langinkoskentien kohdalta, ja liikenne ohjataan Metsolan risteyksen väliaikaisen kiertoliittymän kautta Kotkantielle.

Hovinsaaren suuntaan mentäessä Hyväntuulentie on katkaistuna Paimenportin nykyiseen liikennevalo-ohjattuun liittymään asti.

– Nykyiset liikennevalot otetaan pois käytöstä. Hovinsaarelle ja sieltä pois matkustavat ohjataan käyttämään opastettua reittiä Jylpyn ja Hietasen kautta.

Liikenteen määrä Kotkantiellä kasvaa

Liikennejärjestelyt vaikuttavat myös jalankulku- ja pyöräliikenteeseen. Jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan kiertämään rakennustyömaa käyttäen reittiä Liitulahdentie–Toukolantie–Paatelantie.

Kymenlaakson keskussairaalan kohdalla radanpuoleinen jalankulun ja pyöräilyn väylä on pois käytöstä.

– Muutokset tulevat aiheuttamaan alueella ruuhkaa, joten toivomme sairaalaan saapuvien noudattamaan varovaisuutta ajellessaan muuttuneilla reiteillä. Etenkin Kotkantien liikenne tulee kasvamaan, koska se toimii suljettujen reittien kiertotienä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka