Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Poliisilla kiireinen viikonloppu Kotkassa: rysään jäi kuusi huumekuskia

Käryjä tuli kaksi per päivä perjantaista sunnuntaihin.

Kalle Sipiläinen

Poliisin haaviin jäi kuusi huumekuskia viikonloppuna Kotkassa. Lisäksi ennestään tuttu mopoilija ajeli luvattomalla menopelillä.

Perjantai

Perjantaina poliisi pysäytti Hovinsaarella henkilöauton, jonka kuljettajan epäillään syyllistyneen ajoneuvon kuljettamiseen ilman ajo-oikeutta ja huumaantuneena ajamiseen.

Karhuvuoressa oli puolestaan liikenteessä kuljettaja, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja ajoneuvon kuljettamiseen ajo-oikeudetta.

Lauantai

Lauantaina poliisi pysäytti Aittakorvessa kuljettajan, jonka epäillään ajaneen autoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Kuljettajaa epäillään myös rattijuopumuksesta.

Karhulassa poliisi pysäytti kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Sunnuntai

Sunnuntaina Suulisniemessä poliisin pysäyttämän kuljettajan näyte antoi viitteitä kannabiksen ja amfetamiinin käytöstä. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Karhuvuoressa pysäytettiin kuljettaja sivullisen ilmoituksen perusteella. Kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.

Mopoilija ajoi oikeudetta

Lisäksi mopoilijaa epäillään ajoneuvorikkomuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kotkansaarella pysäytetyssä mopossa oli väärät kilvet, eikä ajopeli ollut tieliikenteeseen tarkoitettu. Jo torstaina sama kuljettaja oli törmännyt risteysalueella oikealta tulleeseen henkilöautoon.

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka