Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Kotkassa, Haminassa ja Kouvolassa on kussakin todettu yksi uusi koronatartunta – Sairaalahoidossa on kaksi koronapotilasta

Suomessa on todettu perjantaina 254 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on perjantaina todettu neljä uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu perjantaina neljä uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa uusia tartuntoja on todettu yksi, samoin Haminassa ja Kouvolassa. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 499 koronavirustartuntaa, Haminassa 188, Pyhtäällä 45, Virolahdella 22 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 682.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 453 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronapotilasta.

Suomessa 254 uutta tartuntaa

Suomessa on todettu perjantaina 254 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisen kahden viikon aikana tartuntoja on todettu 2 954, mikä on 1 190 vähemmän kuin sitä edeltävien kahden viikon aikana.

Pandemian alusta lähtien Suomessa on todettu 88 332 tartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka