Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Poliisi otti nuoren kotkalaismiehen kiinni epäiltynä Helsingin Kaivopuiston puukotuksesta

19-vuotias mies saatiin kiinni tiistaina puolenpäivän maissa. Häntä esitetään vangittavaksi lähipäivinä.

Kalle Sipiläinen

Helsingin poliisi on ottanut Kaivopuiston tapon yrityksestä epäillyn miehen kiinni tiistaina Kotkassa. Poliisi tiedotti vappuna tapahtuneesta tapon yrityksestä maanantaina.

– Saimme epäillyn 19-vuotiaan miehen kiinni tiistaina puolenpäivän aikaan Kotkassa. Hänellä ei ole aiempaa väkivaltarikostaustaa, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jukka Larkio poliisin tiedotteessa.

Kymen Sanomille Larkio kuvailee miehen olleen Helsingissä viettämässä aikaansa.

– Eli tästä voi päätellä hänen asuvan Kotkassa, tutkinnanjohtaja toteaa.

Nuorta miestä esitetään lähipäivinä vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Samanikäistä nuorta puukotettiin ylävartaloon

Toista 19-vuotiasta miestä lyötiin sunnuntain vastaisena yönä teräaseella ylävartaloon Helsingin Kaivopuistossa. Hänet toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Paikalla oli tuolloin kymmeniä päihtyneitä nuoria.

Tiedotteessaan poliisi toteaa, ettei sillä ole edelleenkään syytä olettaa, että Kaivopuiston ja Ruoholahden tapaukset liittyisivät toisiinsa.

Lähellä Ruoholahden metroasemaa Helsingissä sattui sunnuntaina toinen nuorten välinen välikohtaus. Sen seurauksena poliisi epäilee 18-vuotiasta miestä kahden alaikäisen tapon yrityksestä.

Juttua muokattu 5.5. klo 16.20: Lisätty rikoskomisario Jukka Larkion Kymen Sanomille antamat tiedot, että mies oli Helsingissä viettämässä aikaansa ja asuu Kotkassa. Muokattu myös jutun otsikkoa.

Palvelut

Ruokapaikka